Chokladcheesecake i glas 4 port
Proffsig dessert som du lätt och snabbt rör ihop.
2 msk smör
4 digestivekex
1 dl Arla vispgrädde
1/2 dl kakao
1 dl fl orsocker
1 tsk vaniljsocker
250 Arla Köket Kesella kvarg
25 g choklad, mörk och/eller vit
1. Smält smöret. Mixa kexen med smöret.
Fördela i botten på fyra glas.
2. Vispa grädden med kakao, fl orsocker och
vaniljsocker. Rör i kvarg.
3. Klicka det i glasen och låt stå i kyl ca 1 tim.
4. Hacka chokladen och strö den över moussen.
Tips! Riv apelsinskal och blanda i moussen.
Låter god, men blir nog inte av. Vi här nere i söder har ju inte Arla. Och krävs det deras grädde, så får det vara. Ska ICKE importera från Stockholm.
SvaraRaderaMes
SvaraRadera