söndag 23 december 2007

Bad parenting

Där jag växt upp är vi tre familjer som har umgåtts flitigt över åren. Gemensamma semestrar, husen jämte varandra på gården och barn i samma åldrar och klasser (med undantag för jag då). Vi har varit så tajta att en av dem är hon jag döpt om till Syrran.

För 5 år sedan (Valborg 2002) gjorde våra föräldrar en framtidsspåning om hur det skulle se ut för oss barn om år 2007. De glömde att öppna den nu på Valborg men gjorde detta för någon helg sedan. Enligt deras spådom skulle Miss E jobba som gymnasielärare och vara singel. Nu stämmer ju iofs detta men det jag insåg idag är att när de skrev det här var jag ihop med mitt (numera) ex. Är inte det lite elakt att de inte bara trodde att det skulle ta slut mellan oss men också att jag inte skulle hitta någon ny??? Jag är så förnärmad att jag funderar på att inte åka hem till familjen och fira jul. Ska nog sitta här i mitt singelhem och dricka julmust tills jag spricker. Jag trodde föräldrar var sådana där människor som skulle hålla hoppet uppe om sina barn...

Jag är inte så sur egentligen men lite elakt tyckte jag det var av dem att tro det...

3 kommentarer:

 1. Hahaha!
  Förlåt men gudars så roligt!
  Jag ska genast sätta mig ner och göra en egen liten "spåning" fast hur mitt liv ser ut om 4 år när jag stiger in i den magiska åldersgruppen 30..
  Vad undervisar du i?

  SvaraRadera
 2. Undrar vad mina föräldrar skulle skiva....

  Vissa saker gör man bäst i att inte fråga helt enkelt.

  SvaraRadera
 3. Kate: Jag håller med, egentligen är det lite roligt .-) Jag undervisar i svenska och projektarbete just nu men har även haft engelska.

  Miss UD: Don't ask.

  SvaraRadera