onsdag 1 juli 2009

Men kan du inte typ duscha och klä på dig istället, som andra människor gör?

Okej, så följande som jag tänker skriva här vill jag inte att ni använder emot mig. Någonsin. Men anyway, here goes:

Det är när man dansar förbi sin hallspegel i underkläder, med håret stående rakt upp (efter nattens varma vridande i sängen), med trötta, rödgråtna ögon (jag är helt fast i "Mitt så kallade liv) och man ser allt som skakar (bara för att "Who's da man Zlatan dök upp på spotify-listan) som man inser varför man är singel.

Det är faen ingen vacker syn, men samtidigt är det nedrans skönt att kunna get down and jiggy with it bara så där i hallen :-)

Och nu diggar vi Snoop - bara så att ni inte tror att jag slutat dansa...

5 kommentarer:

 1. :-) Jag kan förresten rapportera in på Bacon-läppbalsamet. Överraskade en kompis med det i måndags, bad henne blunde så skulle jag sätta på det. Hon börja mer eller mindre skrika som om jag försökte våldta henne och då kunde hon bara känna lukten. :-P
  Annars missade du något på kvällen, vi stack ned och bada så var hennes 40åriga väninna med, som jag tyckte var rätt snygg första gången jag träffade henne för någon månad sen. Så badade hon naken, har nog aldrig tackat gud så mycket efteråt. :-D Men nu har hon ju satt standarden så hög, så nu är det ju inte roligt att bara se någon topless-tjej på stranden. :-P

  SvaraRadera
 2. Meh! Hade jag varit kille, hade jag mer än gärna blivit ihop med en brud som dansar loss i underkläder i hallen! :) Gud, så tråkigt det är med perfekta människor som alltid är snygga och gör bra saker!
  Heja halldans!

  SvaraRadera
 3. Anonym: Jag finner inte ord för den lycka jag känner över dina kommentarer :-)

  Jo: Tack, hoppas att killar delar din tanke för jag lär aldrig sluta halldansa :p

  SvaraRadera
 4. Kan halldansa vara det nya svarta?
  Att lägga på listan ....För nu är det mycket som är nya svarta.

  SvaraRadera