söndag 12 juli 2009

Litt Miss Efficient

Idag har jag joggat, handlat, ätit, druckit drink, kollat på tv, lyssnat på musik, hälsat på farmor, funderat på att köpa lägenhet, återvunnit och lämnat lådor med saker till Emmaus.

Vad har ni gjort?

8 kommentarer:

 1. Druckit öl, sovit, hämtat vänner inne i byn och ätit på McDonalds. En ganska bra dag mao! :)

  SvaraRadera
 2. Jobbat sista dagen innan semestern, skyltat och beställt 400 kilo lösgodis etc på jobbet. Cyklat, handlat mat, cyklat, ätit spenatpizza och druckit cider med vän på Kellys. Deltagit i Kellys söndagsquiz. Handlat kaka på 7/11. Cyklat och ätit kaka samtidigt för att göra cykelturen hem lite roligare. Tittat på fina videos på Youtube. Bloggat om fina videos. Nu tv och sen sova.

  SvaraRadera
 3. Den tjocke konsulten13 juli 2009 03:12

  Sett på Tour de France i fem timmar, pratat MSN med kompis i Tunisien, pratat stegmotorstyrningar, Lindab-plåtdetaljer och cykelväxlar. Glömt bort att lägga mig igen.

  Dvs inget av det jag tänkt göra :)

  SvaraRadera
 4. Slappat, promenerat, fotat, redigerat bilder, varit arg på datorn när den inte ville göra som jag hade tänkt, ätit pannkakor och haft det allmänt bra. Bortsett fån stunden då jag och datorn grälade då ;-)

  SvaraRadera
 5. Idag? Gjort gröt. Bokat träning. Jobbat. Ska köpa tågluffakort & hämta ut biljetter...

  SvaraRadera
 6. Vilat, läst, kollat på film, sprungit, roddat inför veckan, suttit på FB, pratat med dig, gosat med katterna, lagat tacos, fixat snigelfällor, tvättat kläder, kommit fram till att det behöver dammsugas -men det får bli ett senare problem...

  SvaraRadera
 7. Legat på soffan, noga undvikit att jogga, soffan igen, lagat lite mat, soffan igen..sen avslutade jag med 3-4 timmars sömn innan jag begav mig mot jobbet..

  SvaraRadera
 8. Jobbat och jobbar fortfarnade. Har packat böcker hela dagen och ätit en massa ananas, vilket knappast är bra för min mage. Men, men. :)

  SvaraRadera