lördag 31 maj 2008

Till Herr och Fru Missy

Tack för igår, ett mycket trevligt initiativ :-)

Kom ihåg:

* 1,4,3,2 - jag är billig!
* Jag sjunger till ett singstar


P.s. Jag tror jag är lite bakis idag... D.s.

6 kommentarer:

 1. Uppe med tuppen ser jag. =)
  Jag har precis varit inne i duschen, fick en mindre chock av det värre slaget. Var på stranden igår och blev lite svedd, tyckte det var konstigt att jag inte blivit röd på benen, men är väl för man är hårigare/tjockare hud där. Hoppar in i duschen o duschar benen först, sen blir det mörkt och det kan endast beskrivas som oerhörd smärta. Tydligen var jag även svedd på benen. Var inte skönare att duscha resten av kroppen heller, nästan så man låg i fosterställning och grät. Men ska man vara cool, får man lida. =P Nästa gång blir det att ha med solskydd. =D Dock var där några fräscha topless 20åringar igår på stranden, så jag är nöjd ändå. =)

  SvaraRadera
 2. Anonym: "var pa stranden..."? STRANDEN??!!Na nu javlar skiter jag i det har pisslandet. vad ar det for mening med att flytta soderut/utomlands om sommaren hemma ar battre? Ja vill oxa va lite svedd istallet for att vara en palefart. Jaja, men snygg farg lar du ju fa... och du aven 20-aringars brost flyttar soderut snart (fast inte mina - still "pert" aldern till trots)

  Miss E: det var ju dig jag ville skriva till - bakis ar helt ok om det ar pga bubbel... helt klart vart det. Kan vi fa audio eller liknande (youtube) pa sjalva singstar-andet?

  SvaraRadera
 3. ems: Är varmt o torrt här. På tal om bevattningsförbud i Skåne. =P Att man måste ha tillstånd för att ta från å:ar och sånt.
  Sjukt varmt, åkte precis buss, trodde jag skulle svimma på vägen hem. Och bara för att ni tjejer är äldre, så betyder ju inte det att era tuttar inte är snygga. =)

  Nu ska jag dricka cola som aldrig förr och sen på grillfest. =)

  SvaraRadera
 4. Så bra att du skrev lite stödanteckningar, så jag inte glömmer ;-)

  Det var så trevligt att ha er här så! Kram!!!

  SvaraRadera
 5. Härligt med en kväll i goda vänners lag. Då kan baksmällan vara värt det.

  SvaraRadera
 6. Anonym: Ems sa det så bra, men ett tips är att alltid ha solskydd.

  Ems: Mine are perky too! Och jag sjöng inte singstar igår, jag bara menar att vill man få mig att sjunga bör man skaffa fram ett singstar (och lite vin)

  Missy: Tack själv, det var jättetrevligt!

  Johanna: Absolut!

  SvaraRadera