fredag 9 maj 2008

Bara så ni vet

Vill börja med att tacka alla läsare och vänner för stödet i min kris och vill passa på att säga att jag är inte deprimerad, det är inte så farligt. Det är bara det att det börjar bubbla över med småsaker inom mig som jag vill få bukt med, inte värre än så.

Idag känns det lite bättre, håller på att läsa en riktigt bra bok om sån't här och när lönen kommer ska jag ta tag i terapeutandet.

Tack igen!

5 kommentarer:

 1. Alla har vi väl våra nedgångar, då allt bara känns som skit. Är väl inget ovanligt skulle jag vilja säga.
  Jag brukar ha mindre o fler tror jag... Tänder, tinnitus o arbetslöshet om man ska nämna något jag går o tänker på. Finns även mer som jag nog håller till mig själv. =)
  Tjejkompis som inte velat hitta på något med någon under 2månader och endast spelat korkade windowsspel efter jobb, som kommit tillbaka nu efter sin nedgång. Lite lång.. Men tja, hon har inte såna särskilt ofta å andra sidan.

  Men hey! Sommaren är på ingång och vädret är fint. Är skönt o komma ut o röra på sig lite. =) Såg en tjej som solade i string igår med snygg häck, vem kan suris när man ser något sånt? =D

  SvaraRadera
 2. Jag fattar.

  Om boken är bra så låt mig veta det.

  SvaraRadera
 3. Anonym: ;p

  Lilla Duktig: Boken är riktigt bra, den provocerar och ger lugn samtidigt :-)

  SvaraRadera
 4. Mmmm - been/am there, har sjalv funderat pa det dar med att ha ngn att prata med. Tyvarr maste man i sina div ansokningar etc "redovisa om man vid nagot tillfalle uppsokt terapeuter/psykologer" och gor man inte det sa kan man fa sparken. Nu tycker ju inte jag att andra har med det att gora sa min terapeut heter "Goosey" och simmar i floden utanfor var lagenhet... Men han ar skitbra och kostar bara nagra brodskivor per session sa det har sina fordelar!

  Hoppas allt kanns battre snart!

  KRAM!

  SvaraRadera
 5. Jag tyckte om Något bättre ä redan på väg, Att leva et tliv inte vinna ett krig och Vem är det som bestämmer i ditt liv, de tre böckerna har hjälpt mig mycket.

  SvaraRadera