onsdag 7 maj 2008

Det var ju det där också...

Det finns ett skäl till varför jag inte skriver så mycket längre. Jag genomgår en liten kris. Rättelse: jag genomgår flera små kriser i/med mig själv. Är det någon som känner till en bra och någorlunda billig terapeut i GBG?

9 kommentarer:

 1. Jag brukar använda bloggen som terapi. Många kloka läsare som ger råd helt gratis.

  SvaraRadera
 2. Känner inte till. Kolla eniro men jag tror också att det hela beror lite på personkemi att man får gå dit och känna efter själv vad som känns rätt.....

  SvaraRadera
 3. Äsch, gör som Johanna.
  Vad kan vara bättre? Vi får något kul att läsa, medans du får ur dig det. :-)
  Its a win-win-situation!!

  SvaraRadera
 4. Johanna: Tack för tipset men jag har kört bloggen som terapi i över ett år men nu börjar det bli för mycket...

  Miss UD: Hittade några bra på nätet men priserna var inte lika uppskattade...

  Anonym: Hade jag börjat använda den här bloggen som terairedskap på riktigt hade ni slutat läsa. Dessutom vill jag nog inte riktigt lämna ut alla delar av mitt inre här...

  SvaraRadera
 5. Miss E: Alla har vi väl våra mörka sidor. =) Men klart, kanske inte kul att lägga ut allt för personliga saker i en blogg där alla vet hur du ser ut och vissa känner dig m.m.

  Nu vet man ju aldrig vad du har på hjärtat, så kanske bäst o hålla tyst om det. =) Men är det bara pojkar och godis, så ska vi läsare nog kunna hjälpa. Har du något mord eller liknande på hjärtat, så är det nog bäst o hålla tyst. ;-)
  Lycka till med galenskaperna förresten. =)

  SvaraRadera
 6. Anonym: Jag är glad att det inte är så jobbiga saker som mord men jag önskar att det vore så enkelt som pojkar och godis :-)

  Miss UD: Tror inte det, men en kollega gav mig rätt bra tips så...

  SvaraRadera