onsdag 7 maj 2008

Dags att sadla om?

Alltså fatta att de terapeuter jag kollade upp idag tar 800:- för 45 minuters samtal. Hade jag fått ens 1/4 av den taxan när jag leker terapeut till mina elever hade jag varit snorrik för längesen. Tyvärr är jag inte snorrik och min mentala hälsa får försöka hitta billigare alternativ, tror inte jag skulle må så mycket bättre av att övertrakassera kontot varje månad...

8 kommentarer:

 1. 800kr är saftigt.
  Är ju nästan som när man övningskör motorcykel.. Är 60min för 800kr.
  Måste ju kunna få någonsorts bidrag eller liknande där man går på terapi m.m. Vem klarar annars av 800kr i veckan eller hur ofta man går.

  Nej, fy fan.
  Sprit o horor, det löser alla problem har jag hört. =)

  SvaraRadera
 2. Skickar en liten godnattkram och hälsar att jag finns inte alltför långt bort i händelse av att du vill träffas och prata. Ledig tors, fre och sön om jag inte missminner mig helt. Ryggen sämre än någonsin för tillfället, så ngn spinning är det nog inte tal om för mig. Än. Men prata gör jag gärna.

  SvaraRadera
 3. PS.

  Notera tiden.

  Borde inte jag sova nu?

  Jo.

  DS.

  SvaraRadera
 4. Kan du inte få någon rabatt via företagshälsovården. Det är ju din hälsa som står på spel här det borde din arbetsgivare ta hänsyn till.

  SvaraRadera
 5. Anonym: Tror inte att varken sprit elle horor kan lösa mina problem. Tänker inte försöka heller.

  Miss Kyd: Tack för pratstunden idag, ses imorgon.

  Johanna: Tror inte det, har redan tagit mitt friskvårdsbidrag till träningen...

  SvaraRadera
 6. Nej, terapeuter är lite väl dyra. Det är tur att det oftast finns vänner att prata med istället, även om de inte är utbildade terapeuter. Hoppas att du kommer igenom din kris och mår bättre snart. Det är väl oundvikligt att det blir så emellanåt.
  Skickar en virutell kram om det kan hjälpa något. :)

  SvaraRadera
 7. mmm, jag vet hur det är. Gick hos kurator gratis via ungdomsmottagningen och det var jättebra, men när jag fyllde 25 fick jag inte gå längre. Det är ju inte bara det att man skall hitta en som man har råd att gå till, man skall stämma överens med den med. Ett tips för lite billigare hjälp är att söka till Psykologen vid universitetet, där tar studenter emot som är kuratorer men som studerar upp till typ psykolog eller vad nu snäppet högre heter. Det kan ju vara värt att kolla upp. Jag tror att de tar 400 kr. Finns här om du vill lätta hjärtat, men förstår om du vill prata med ngn utomstående.

  SvaraRadera