lördag 1 mars 2008

I hate you so much right now!

Finns det något mer irriterande än när man suttit och storbölat till en underbar film i nära två timmar och dvdn helt plötsligt stänger av sig och det visar sig att man inte fått med slutet?

Svar: NEJ! H-vetes, j***la, fudging NEJ!

5 kommentarer:

 1. Vad är det för film? Jag har sett flera stycken, så jag kanske kan berätta hur den slutade ;)

  SvaraRadera
 2. Pinsamt nog; Systrar i jeans. Men avslöja inget, ska hyra den imorgon så jag får se färdigt den.

  SvaraRadera
 3. Hehe. :-)
  Finns inget värre.
  Varit med om det när jag laddat ned Mr & Mrs Smith på dvd och skulle se den med en kompis o hennes vän. Så sitter vi o ser den tills 25min kvar eller något och då hoppar den över hela "varför anledningen" *spoiler* då när får reda på varför dom blivit berodda(?) m.m. Så där sitter vi o sett en hel film och fattar inte vilka som är dom riktiga onda personerna och varför, sen hoppas den till slut scenen när alla skjuter på alla och vi fattar ännu mindre. Nog aldrig varit så sur i hela mitt liv. :-P Jag kunde ju gå hem o se den på datorn, men min kompis & hennes vän får sväva i ovishet(iofs berätta jag för min kompis vad som hände. :-P )

  SvaraRadera
 4. Haha, det är faktiskt inte pinsamt. Jag äger den jävla dvdn ;D

  Har du läst böckerna? På tal om gråtfest...

  SvaraRadera
 5. Anonym: Aja baja, inte ladda ned...

  Malou: Skönt att höra att man inte är ensam :-) Nej, jag har inte läst böckerna men jag har velat göra det ganska länge och nu blev jag ännu mer sugen. Förresten orkade jag inte hyra filmen så du får gärna berätta hur den slutar. Min dvd tog slut när de sitter och äter pizza i den blonda tjejens rum när hon kommit hem igen efter fotbollsskolan.

  SvaraRadera