torsdag 23 juli 2009

Och så brukar jag säga att storleken inte har betydelse...

För övrigt bör man se Jane Austens verk på en stor TV, gärna en platt sådan. Alltså, man kan ju nästan säga att jag var tvungen att åka iväg och köpa en bara för det. Typ. Så det gjorde jag. Jag har numera en stor, stor, platt-tv. Och är snart uppe i 4 av 6 Austen-filmer :-)

7 kommentarer:

 1. Det är klart att man måste se C.Firth kliva upp ur vattnet på en stor TV. För jag antar att du såg den "riktiga" versionen av S&F. Den med massa timmar istället för ynka två timmars spelfilm? :D
  JA rules!
  Eftersom du är en riktig JA-fan, kanske man kan få sällskap under en sådan kväll ngn gång? :)

  SvaraRadera
 2. Passade på att se alla andra Austens verk idag, sparar Firth tills imorrn (känns fel att påbörja den nu eftersom klockan är ett på natten :p )

  Ang. en Austen-kväll tycker jag det var en jättetrevlig idé! Massvis med te och Colin Firths våta skjorta på storbild... aaaahhhh!

  SvaraRadera
 3. Vi får helt enkelt boka in det! Min J är inte sådär vansinnigt mkt för JA, så jag kan högst få honom att se EN enda film. Och film är ju roligare om man ser den med någon! :)

  SvaraRadera
 4. jag vet inte om jag sett någon av filmerna...Kanske har missat något då...

  SvaraRadera
 5. Jo: Jag har ju semester några veckor till och har inga planer de närmaste veckorna så säg till när det passar dig :-)

  Cila: Ja, du har missat MYCKET! Fy på sig.

  SvaraRadera
 6. Oh! Jane Austen-kväll! Oh!

  SvaraRadera
 7. Oh yeah baby, Austen is the shit!

  SvaraRadera