fredag 12 oktober 2012

Den lata hemmafrun

Idag har jag gjort min sista lektion på väldigt, väldigt länge. Det blev hastigt och lustigt så att halvtidssjukskrivningen blev heltid så from måndag är jag hemma fram till födsel.

Ullared, fikor och massvis med läsning står på agendan.

5 kommentarer:

 1. Hej! Fy sa jobbigt om du inte mar bra! Handerna anvander man ju en hel del sa om de gor ont sa lider hela kroppen. Mina fotter domnade bort ganska tidigt - hela ovansidan var som om nagon gett mig lokalbedovning - aven om det inte gjorde direkt ont sa var det lite kasst. Man behover och vill ju kanna sig pigg nar man vantar barn for det tar ju en del pa kroppen i vilket fall som helst.

  Se nu till att vila upp dig ordentligt och sprid ut dina uppdrag. Jag var ju tvungen att ta min semester innan jag gick pa mammaledigt sa jag var "ledig" redan i borjan av februari (fodde i mitten av April) och -vagar jag saga det? - man kan bli liiiite less av att ga och vanta och inte ha sa mycket att gora. Tom shopping blev trist!?

  Krya pa dig och manga kramar!

  SvaraRadera
 2. Ta hand om dig nu och njut av din "egentid" :-)

  SvaraRadera
 3. Ems: Det var jobbigt att jobba också så det här är ett bättre alternativ. Värken i händerna blir klart bättre av vila så jag kommer nog överleva :-) Tror dock inte jag kommer bli uttråkad - finns ju hur mycket böcker som helst.

  Johanna:I will!

  SvaraRadera
 4. Det är väldigt bra att ta det lugnt och må bra under graviditeten så det låter som ett bra alternativ!

  kramar till dig!

  ps. du missar väl inte utlottningen av bästa eye make up removern inne hos mig :)

  SvaraRadera
 5. Lady T: Jag tar det så lugnt så :-) Har sett din tävling men låter någon annan vinna, jag har redan en bra remover.

  SvaraRadera