fredag 4 september 2009

Rapport från Växjö

Hänt sen sist:

Gick ut på after work igår med tanken "jag tar två glas vin och sedan åker jag hem och packar". Två glas blev så många så jag tappade räkningen och slutade med efterfest och passionsmojitos hemma hos mig. Och kom i säng runt 2.30. Full fulleli full.

Upp 7, snabbpacka och iväg med tåget till Växjö eftersom det är introduktion på "Barn- och Ungdomskulturer" - kursen jag ska läsa. Gissa hur sugen jag är på den fyra timmar långa föreläsningen just nu?

Precis. Inte alls. ren tur att det fanns dator med internet att låna här på campus så jag inte kreverar. Jag var sjuuuuuuuuuuuukt bakis och skakis imorse. Inte bra... Fast samtidigt hade jag ju så himla mysigt och trevligt igår/inatt så det gör inget.

Växjö är soligt och blåsigt. Folk pratar konstigt och det finns en kyrka här som jag önskar jag kunde fota (men har ingen kamera). Übercool kyrka! Har shoppat lite och försökt nyktra till. Vill sova.

Tack för mig.

2 kommentarer:

  1. Hej! Nu är vinnarna i te-tävlingen presenterade i min blogg, kika in om du hade turen med dig!?
    Delta gärna i mina 3 andra pågående tävlingar, presentkort på leksaker, ljusstakar och presentkort på barnkläder/saker står på spel! Ha en trevlig helg! Lycka till! :)

    SvaraRadera
  2. Haha.. vadå pratar konstigt? :p Vi pratar ju jättefint i Växjö. Antar att du menar Domkyrkan och ja, den är fin. :)

    SvaraRadera