fredag 21 augusti 2009

Livet från den ljusa sidan

Ibland när man vaknar i en lägenhet där disken samlats några dagar, där soffbordet är fullt med receptutklipp till receptboken som aldrig blir färdig, där handfatet är svart av ögonskugga och ens kläder ligger i en hög vid sängen så undrar jag lite vad det ska bli av mig. Varför kan jag inte bli lite vuxen och faktiskt sköta om mitt hem på vardagarna?

Men så tänker jag: ja ja, jag är ju söt i alla fall.

8 kommentarer:

 1. Du kommer lång med det! Jo pratade om att vi ska ses.. kan du nästa lördag? :D

  SvaraRadera
 2. Jerk: Tack :-)

  Miss UD: Ja, vi pratade ev. Jane Austen-afton nästa lördag.

  SvaraRadera
 3. Börja spara till en diskmaskin och du kommer att ha massor av tid och ork till att fixa resten! Det är sann glädje att baka och laga mat när man slipper diska, bänkis går att få in överallt.

  SvaraRadera
 4. Har haft sådana planer... vet dock inte om det skulle hjälpa :p

  SvaraRadera
 5. Jadu, jag funderade på samma sak i morse. Jag funderade även på om andra människor äter frukost på riktigt. Dvs sitter ner och äter flingor, smörgås, läser tidning och dricker kaffe? Eller finns det fler 34-åringar som beter sig som en zombie på morgonen och i princip sover sig genom dusch, påklädning, sminkning och färd till jobbet? I bästa fall vaknar jag till helt innan jag går utanför dörren. Man kan ju tro att man jag är en trött 18-åring?

  SvaraRadera
 6. Jag tror nog att det finns många zombieliknande 34-åringar :-)

  Alla kan ju inte vara morgonmänniskor :p

  SvaraRadera
 7. För mig var diskmaskinen katalysatorn som fick mig att sluta leva på färdigmat, donken och takeout, har inte köpt färdigmat på flera år. Diskningen var ju 50% av jobbet!

  Maxs ullevi blir det ibland ändå men det skylle jag på att en kompis jobbar i närheten :)

  SvaraRadera