onsdag 19 augusti 2009

Ibland utvecklas man bakåt i tiden

Idag har vi suttit i möte hela dagen och lyssnat på en tråkig gubbe som föreläste om något vi redan hört/gjort. Så vissa av oss satt längst bak och sysselsatte oss med annat. Typ räkna procent med killen man är kär i* (som man gjorde när man var tonåring). Det ser inte så bra ut för min del...

Sedan skulle man diskutera något i grupper. Vår grupp råkade halka in på ett helt annat samtalsämne - nämligen sex. Enligt olika undersökningar vi läst kom vi fram till att man blir lycklig av oskyddat morgonsex. Vid det här tillfället dök vår stackars rektor upp och undrade vad morgonsex hade att göra med vår undervisning. Jag förstår hennes fråga...


* Ditt namn/LOVES/Personens namn och sedan räknar man hur många L, hur många O, V, E, S och sedan räknar man ihop siffrorna tills bara två är kvar.

10 kommentarer:

 1. Jaaaa, det skulle ju kunna vara bra att diskutera detta om nu eleverna skulle visa sig vara pigga och lyckliga pa morgonen (finns det sadana elever/manniskort?!) Dessutom bor man ju ha koll pa att det i sa fall sker hemma innan de kommer till skolan. Toalett handfat orkar bara halla upp en viss vikt...

  SvaraRadera
 2. Nu vet jag inte vart du jobbar men det är ju tragiskt om en kommunal skola wastear lönekostnader och arvode till föredragshållaren på sånt ni redan kan och inte uppskattar samtidigt som det gnys om pengabrist.

  SvaraRadera
 3. Ems: Jag är pigg och lycklig på morgonen - räknas det?

  Konsulten: Icke-kommunal skola, men lika dumt att lägga pengar på gubben ändå.

  SvaraRadera
 4. Jo det känns onödigt men era möjligheter att påverka är garanterat större, har ni kommunicerat till rektorn vad lärarlaget mest av allt skulle behöva för att bli bättre och effektivare under det ommande året?

  Kan ni motivera det och mäta förbättringen så tror jag ni är hemma.

  SvaraRadera
 5. Kommande skulle det stå där ja, det finns mycket goda skäl till varför jag inte är svensklärare.

  SvaraRadera
 6. Det här var något vi ville jobba vidare med, det var bara det att gubben körde samma föreläsning som han gjorde förra gången för oss (och det visade sig att vi redan gör det han pratade om)

  SvaraRadera
 7. Men hur gick det då? hur många procent fick du och din kärlek? :)

  Du, vad sägs om JA nästa helg? Då ska vi nämligen pausa från Rucklet och vara hemma!

  SvaraRadera
 8. Jag fick 23% bara så det ser inte så lovande ut...

  Jag kan tänka mig JA nästa helg, men då blir nog Missy ledsen - men vi kan ju ha det fler ggr så kan hon vara med nästa gång :-)

  SvaraRadera
 9. JA-kvällar borde man ha fler av. Det räcker ju inte med EN? :)

  SvaraRadera
 10. Klart vi ska ha fler! Mer JA-kvällar åt folket!

  SvaraRadera