måndag 14 april 2008

Helgen som var...

Lördagen började med att jag och Hella åkte ned till Halmstad och shoppade - det märktes snabbt att vi inte shoppat på länge. En klänning, en väska och ett par skor fick följa med mig hem.

Festen på kvällen var jättekul! Trevliga tjejer, god mat och jag var riktigt nöjd med min 70-talsutstyrsel (foto finns här). När maten var över var det dags för dans - jag shakade som en galning och måste ha dansat i flera timmar, hade i af på gränsen till blåsor under fötterna till slut och var helt slut! Tyvärr kom en av grannarna och klagade så det blev lite tyst efter tag men då drack och tjötade vi istället. Jag tror att de flesta la sig runt 4 men för min del blev det inte så mycket sömn, jag fick dela soffan med en av grabbarna. Mysigt men varmt, väldigt varmt. Men men, ni kan lugna er, jag håller mig fortfarande till avhållsamhet (hångel räknas inte...)

Söndag var jobbig. Huvudvärk (pga trötthet), illamående (pga trötthet) och massor med lektionsplanering att göra. Istället såg jag på the 40 year old virgin. Ha! Jag skrattar min lektionsplanering rakt upp i ansiktet (dvs jag var på jobbet en timma tidigare imorse och planerade en lektion som jag sedan inte hann med eftersom jag hade planerat för mycket).

7 kommentarer:

 1. SCARY! :-S
  Blir helt psykad av dina ögonfransar på 70tals bilden.
  Sjukt skumma..

  SvaraRadera
 2. Congrats.

  Hångel is da shit!

  (och jag har snöat in mig på det uttrycket)

  SvaraRadera
 3. Miss UD: Nja... Det råder lite delade meningar om det...

  SvaraRadera
 4. Hur gick det förresten med pannkakorna? Fick du några eller? :-)

  SvaraRadera
 5. Anonym: Jadå, visst gjorde jag pannkakor - eller menar du något annat?

  SvaraRadera
 6. Nej, undrade bara om du fick pannkakor. Inget sexmeddelande inblandat i texten. =)

  SvaraRadera