måndag 21 april 2008

Behöver trosorna ventileras?

Idag har det varit gubbar* här och fixat ventilerna i huset. Det positiva med detta är att fläkten ovanför min spis numera fungerar - det har den uppenbarligen inte gjort de 2 åren jag bott här märker jag nu. Det andra positiva är att ventilationen i badrummet också verkar fungera och mina handdukar kommer förhoppningsvis att sluta lukta fukt.

Det negativa är dock att jag inte riktigt räknat med att de skulle gå runt i hela lägenheten... Och att de skulle få se mina underkläder i en ikeakasse på sovrumsgolvet. Jag har inte plockat upp dem ur kassen än efter tvätten i lördags men jag hade stängt till den iaf men när jag nu kom hem så är den vidöppen och där ligger mina trosor att beskåda för den som vill (och befinner sig i mitt sovrum). Alltid lika spännande med besök.


* Okej, jag var inte här så det kan ha varit kvinnor/pojkar/män/tjejer osv men jag generaliserar och säger gubbar iaf.

8 kommentarer:

 1. Instämmer med föregående talare.

  SvaraRadera
 2. Såna gubbar är OERHÖRT skumma. Jag själv som kille skulle inte velat ha dom i min lägenhet. Man vet aldrig vad dom gräver runt i ens lägenhet för.. Läste i Aftonbladets forum för ett par månader om en tjej som anklagade ett par "gubbar" för att ha gått igenom hennes smutstvätt. Vet ju iofs inte om det är sant eller ej, men bara tanken på det makes me sick(om jag skulle varit tjej).

  Sen vet väl vi alla att du bara ha vanliga vita bomullstrosor? =)

  SvaraRadera
 3. Ah ah ha ha ha ha! Vita bomullstrosor? Vad lever du i för värld lilla gubben, jag har såklart bara grenlösa latextrosor ;p

  SvaraRadera
 4. Miss E: Jag vet inte vad du är rädd för, men där finns oerhört mycket att välja mellan inom underklädes-kategorin. Det är inte bara svart(grenlösa latextrosor) eller vitt(vita bomullstrosor). Våga mer!

  SvaraRadera