onsdag 23 januari 2008

Because I love my readers

Eftersom jag är världens snällaste bjuder jag här på en av världens bästa låtar och videor. 30 Seconds to Mars med låten The Kill.

Lyssna på texten - har vi inte alla känt så någon gång?

P.s. Att Jared Leto är superduperübersnygg gör ju inte direkt saken värre heller... D.s.

4 kommentarer:

 1. Jag håller med dig! Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag har tittat på den där videon de senaste dagarna. Jag hittade dessutom något behind-the-scenes-klipp på YouTube, vilket bara gjorde det än mer intressant. :)

  Älskar den låten! Tycker jag hittar nya saker i texten hela tiden.

  SvaraRadera
 2. ja du kära kollega, jag har väl typ känt en djup kärlek för honom sen jag var 14-15 och "mitt så kallade liv" gick. Då kände jag mig gråtfärdig för att han var så jävla perfekt snygg, så nu när han skriker marry me, marry me, kan man väl inte annat än att säga ja...
  OM det nu är det han säger, inte bara ngt jag vill höra...

  SvaraRadera
 3. Veliga hönan: Du har grymt bra musiksmak (vet ju att vi delar några nuvarande och fd band som favoriter). Tänker definitivt söka upp behind-grejerna och dregla... äh, jag menar njuta av.

  Cissi: Jag har fått för mig att han skriker Bury me (begrav mig - jag blir osäker på stavningen... jag är ju bara engelsklärare typ...). Och han är såååå läcker (och jag såg honom live i maj förra året and my life is great and I'm drunk and whatever.

  SvaraRadera
 4. Du har också grymt bra musiksmak! :)

  Jag är så vansinnigt avundsjuk på dig som fick se både 30 Seconds to Mars och Linkin Park förra året! Men någon dag ska jag med! :) Så det så.

  SvaraRadera