lördag 18 juni 2011

Oj vad mycket text det blev här...

Sådärja, mycket har hänt sedan sist - både underbara saker och tragiska saker och såklart en massa mittimellan saker.

Jobbet har lugnat ned sig (kan vara eftersom de flesta gått på semester) och jag har roat mig med något trevligt varje dag efter jobbet (förutom måndag, begravningar räknas inte som trevligt).

I tisdags träffades bokklubben Bokmaskarna och vi fick titta på en mycket liten 2 veckors bebis. Jag har inte sett nyfödda bebisar sedan jag var riktigt liten själv så det var spännande! I onsdags var jobbet ute på en skaldjurskryssning runt öarna här i Götet och jag åt kräftor tills jag höll på att spricka - så gott!

Torsdagen fortsatte jag i samma spår och tog mitt traditionella glas vin med Hella och tog en räkmacka till det. Tyvärr tyckte min mage att den fått tillräckligt med skaldjur för ett dygn så när jag kom hem tog jag mig en liten matförgiftning och blev väldigt liten och svag. Som tur är har jag en underbar Grefve som verkligen visade att han kommer vara kvar i både NÖD och lust.

Igår kunde jag valt att gå på semester (man får kompa måndagen) men jag bytte kontor och sorterade papper av fulla muggar och kände att jag kan komma in på måndag och fortsätta pilla lite - skönt att ta sig lite tid. Kvällen spenderades med Glee och jag grät, skrattade och sjöng om vartannat.

Imorse vaknade jag med en söt liten Grefve jämte mig som informerade mig om att jag är väldigt söt när jag sover och att när han kom hem inatt så sov jag över hela sängen och han hade fått vika in sig själv för att inte väcka mig. Det är kärlek det!

Nu så, en skön helg väntar och jag ska ta tag i allt det där jag bara skjutit framför mig men jag ska också vila och bara njuta.

2 kommentarer:

  1. ojoj full rulle i livet alltså :) det är som i mitt.
    hoppas att ni har haft en underbar helg!

    kramelikramar

    SvaraRadera
  2. Lady T: Det blev en bra helg Kram!

    SvaraRadera