söndag 12 juni 2011

Ingen rolig helg...

Det uppdateras inte mycket här...

Nej, just den här helgen finns det inte mycket att skriva. I fredags stressade jag som en galning eftersom eleverna hade sista inlämningsdag innan betygen sätts på måndag (urusel planering av skolan eftersom det innebär att man endast har helgen på sig att rätta allt som kommer in). Jag hade flera elever som inte visat sig i kursen (som pågått ett år) som valde att dyka upp sista dagen och se om de kunde fixa hela kursen.

Kul.

Till råga på allt var jag tvungen att gå kl. 13 eftersom jag skulle iväg till gravsättning av lilla farmor*. Inte den bästa fredagen alltså...

Lördag morgon (tidigt eftersom jag inte kan sova) vaknar jag och kollar mina mail - jag har ca 50-60 inlämningar att rätta.

Kul.

Eftersom det här blir lite för mycket stress i mitt numera trasiga liv (jag är fortfarande inte riktigt hel efter mötet med väggen förra året) så reagerar jag på detta med tårar och upprörda känslor. Väcker Grefven och bryter ihop lite.

kul.

Ska jag nämna att på måndag är det också lite stress? Betygen ska vara satta senast 14.00 och samtidigt ska vi göra en massa andra uppgifter. Jag ska dessutom på begravning samma tid för min morfar.

Nej. Inte så kul längre...


* Hon gick bort i november men marken har varit lite väl frusen...

8 kommentarer:

 1. Lider med dig!

  Möjligtvis kan det glädja dig att veta att du slipper spendera hela fredag-måndag-tisdag med att packa ner hela skolan - böcker, pärmar, möbler, mm - i en miljon flyttkartonger.

  Detta eftersom skolans flyttlass går på onsdag. Vilket innebär att rättning och betygssättning får äga rum... typ aldrig. Eller på helger och kvällar.

  SvaraRadera
 2. Andas. Och tänk på att det snart är över. Då firar vi med en Mojito! Kram!

  SvaraRadera
 3. Björn: Iofs, där har du en poäng...

  Jo: Låter bra! Kram

  SvaraRadera
 4. Mmmm...vi kommer val forhoppningsvis att ses iaf 2 ggr i sommar och vi far hoppas att vi kan fira att vi bada lyckats slita oss fran vaggen. Om inte helt sa iaf tillrackligt for att na drinkbordet ;)

  Ska tanka pa dig pa mandag!

  (Tack for att du finns dar for mig)
  KRAM

  SvaraRadera
 5. Usch, lät inget roligt alls. Kram på dig

  SvaraRadera