onsdag 14 januari 2009

Oj vad jobbigt...

Egentligen skulle jag kunna berätta om mitt braiga liv som fick sig ännu en trevlig bonus idag, men eftersom jag inte vill att ni ska hata mig så ska jag berätta om en jobbig del istället.

Imorgon måste jag gå upp super-duper tidigt för att åka upp till Stockholm. Sedan måste jag sitta och lyssna på tråkiga människor som pratar om tråkiga skolsaker. Sedan ska jag iofs göra en rolig grej och fika med Ida men sedan ska jag sitta på tåg och komma hem sent igen.

Se, inte bara guld och gröna skogar hela tiden ;p Dessutom kommer jag ha träningsvärk efter beachvolleymatchen med kollegorna ikväll.

8 kommentarer:

 1. Ständigt detta undvikande av mig när du är i sthlm.. ;)

  SvaraRadera
 2. Träningsvärk. Stackars liten! ;-)

  SvaraRadera
 3. Långa tågresor kan ju faktiskt vara ganska trevliga också om man har en bok eller lite bra musik med sig. Man kan till och med ha några tv-serier i en mediespelare om man har en sån. :) Eller så kanske det finns några roliga människor att titta på på tåget.

  Det låter härligt att ditt år börjat så bra. Det är inspirerande och gör mig glad. Fram för mer göra istället för tänka, det jobbar jag också med.

  Ha en trevlig resa.

  SvaraRadera
 4. Kommer du hit igen snart, eller ska jag komma ner till dig?

  SvaraRadera
 5. Missy: He he, jag har inte fått den ännu :-)

  Jerk: Mhm...

  Miss UD: Jupps

  Veliga hönan: Man kan sova på vägen upp och dricka massor med vin på vägen ned. Kul att du blivit inspirerad! Önskar dig all lycka!

  Johanna: Jag kommer vara uppe i Stockholm rätt mycket i vår men du får gärna hälsa på här nere! Det vore jättekul!

  SvaraRadera