tisdag 30 september 2008

Miss Wacko's update

Till alla er som läst och brytt er - Tack! Ni är fina människor.

Jag mår bättre nu, har lugnat mig, träffat terapeuten, druckit massvis med te och begravt huvudet i böcker. Ska försöka bara göra saker jag vill och känner för (förutom sådant som rör jobb och hälsa som man ju faktiskt måste göra vare sig man vill eller inte då), så nu läser jag för att koppla av. Läsa, läsa, läsa. Böcker är bra.

6 kommentarer:

 1. Var du på bokmässan? Skönt att du mår bättre, hade själv ett psykbryt i lördagskväll.

  SvaraRadera
 2. Läsa är jättebra. Läser du något spännande?
  Skönt att höra att du mår bättre. :)

  SvaraRadera
 3. skönt att du mår bättre! böcker är det bästa som finns för att komma bort från verkligheten ett tag o stressa ner sig. Kram Karro

  SvaraRadera
 4. Johanna: Men usch då, det lät inte bra. Hoppas du mår bättre. Kanske dags att ta det där samtalet...

  Jag var på bokmässan, samma dag som jag hade mitt min ångestattack. Mässan var sådär i år tyckte jag, köpte lite ungdomsböcker till eleverna.

  Veliga Hönan: Tack :-) Just nu läser jag "The Brontë project" - den är rätt ok. Sedan startade jag, Missy, Miss Kyd och 2 icke-bloggare en bokklubb idag så nu ska det bli ännu mer läsning!

  Karro: Tack, och visst är det!

  SvaraRadera
 5. Ååå böcker är som plåster för själen. Filmer också. Skönt att fly verkligheten en stund.

  Två böcker som alltid får mig att må lite bättre och le en smula är "Mannen som åt en 747" av Ben Sherwood och Billie Letts "Tuta och käka öppnar inom kort". Underbara, smått humoristiska och stämningsfulla. Detsamma gäller för filmen "Waitress" http://www.imdb.com/title/tt0473308/

  SvaraRadera
 6. Eurotrashgirl: Letts bok har jag velat läsa länge, tack för tipset!

  SvaraRadera