onsdag 8 maj 2013

Livet i full rullning

Helt galet, jag tror det är något magiskt med Lerumsluften - dottern somnade nämligen runt 23 igår och vaknade inte förrän 11.15 imorse. Jag vaknade och gick upp före henne - inte det vanligaste. Men men, ljuvligt var det iaf.

Tur var väl kanske det, för sedan har det varit full rulle. Först babysim (iofs hade det idag nästan räckt med att bara gå ut till bilen för att bli genomblöt) och socialisera lite där - sedan direkt iväg till BVC där det var första träffen med föräldragrupp. Trevligt - en av tjejerna som låg på BB samtidigt som jag var där, kul att se hur stora våra flickor blivit. Dessutom var det några jättesöta småttingar där som låg som små grodor på sina mammors bröst, precis så som Lill-Grefvinnan gjorde i början.

När vi kom hem sedan så kom två av Lill-Grefvinnans kusiner hit för att sova över. Vi har ätit pizza, pimpat en tekanna, sett på Mupparnas Julsaga (helt opassande för säsongen men den enda med svenskt tal) och nu ligger alla barn och sover, Grefven kollar på Once upon a time och jag bloggar.

Ah, the sweet life of being a parent.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar