fredag 8 oktober 2010

Det tog "bara" sju år...

Jag har gått in i väggen. På riktigt den här gången. Har varit hemma från jobbet i två dagar (första gången någonsin under sju år som det händer) och jag har en läkartid nästa vecka.

Utmattningssyndrom. Axlar och nacke värker som om jag spänner mig hela tiden, huvudet gör ont från morgon till kväll, trött hela tiden, skakar och gråter om vartannat, har ångest, stresskänslor och mår riktigt, riktigt dåligt.

Jag ska vila säger de. Hur gör man det när huvudet är fullt av "jag borde"? Hur vilar man när man vet att eftersom jag är hemma hopas det mer jobb jag ligger efter med? Hur vilar man när man inte ens orkar kolla på film eller läsa?

Jag vill vakna, hitta energi och inse att det här var bara en dålig dröm. Jag är ju för fan superwoman! Superwoman knäcks inte av lite stress. Varför gör då jag det?

Ja ja. Vila var det. Grefven rövar bort mig till en stuga i helgen för att vila och fira att vi varit kära i ett år. Jag har väldig tur som har en underbar Grefve som tar hand lilla vrakiga jag.

Nu vet ni iaf hur det är med mig. Ifall jag liksom inte bloggar så mycket, eller svarar på era kommentarer. Igår orkade jag inte ens läsa bloggar. Då är man sjuk. Idag har jag sökt hjälp så nu är det lite bättre.

Puss och kram :-)

14 kommentarer:

 1. Ta hand om dig. Skickar ett mail till dig...

  Kram

  SvaraRadera
 2. du är en superwoman, men även superwomans måste ta det lugnt ibland. ta hand om dig. jag vet att det är svårt att koppla av o inte tänka på ngt annat än sig själv, men du måste. skönt att du har din grefve som tar hand om dig. stora stora kramen.

  SvaraRadera
 3. Men vännen! :(
  Lyssna på din kropp och strunta i alla "borde:n"!
  Ta hand om dig och hoppas att grevfen pysslar om dig riktigt bra i helgen!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Ta hand om dig. Ok?

  Kramar.

  SvaraRadera
 5. Du menar alltså att jag vann vår sjukfrånvaro-duell?

  (Eller så kunde jag sagt något mindre okänsligt)

  Men för att få dig på bättre tankar, så ryktas det att Johnny Depp gör skolbesök!
  http://www.gp.se/kulturnoje/1.464437-kapten-jack-sparrow-pa-besok-i-skola

  Kram och krya på dig!

  SvaraRadera
 6. Superstora kramar till dig!!

  Vila pa de allra basta satt du kan. Stang av mobilen, ta inte med datorn och lyssna pa vinden i traden...

  Kram

  SvaraRadera
 7. ta nu hand om dig och ta det lugnt.
  kram på dig!

  SvaraRadera
 8. Tesa: Tack för mailet! Kram

  Karro: Jag lyssnar. Kram!

  Jo: Jag gör så gott jag kan, nu skriker iaf kroppen högre än bordena :-) Kram!

  Missy: Lovar. Kram!

  Björn: Tack för skrattet, men jag är dig snart i hälarna igen. Ska spana in Johnny Depp dock, klart värt att gå till jobbet för... Kram

  Ems: Låg hela dagen och läste en mysbok - jag vilade! kram

  Lady: När Ladyn pratar lyssnar man. Kram!

  SvaraRadera
 9. mm, jag har tänkt på det i flera veckor nu, att du betett dig precis som min T. Båda är två "supermänniskor" som vägrar att ge sig och skall göra allt med så bra resultat som möjligt. Dina reaktioner nu är precis som hans; men jag kan ju inte vara hemma, jag har ju ett jobb att sköta. Då jag också är en överambitiös människa förstår jag er, men samtidigt blir jag förbannad, för det blir ju inte bättre av att man pressar sig ännu mer och livet hemma blir piss.
  Visst behöver vi dig på jobbet, men du som jag borde inse att arbetet kommer att finnas kvar även om vi skulle försvinna, men det är så svårt att acceptera bara...
  Du vet att jag finns här om det är ngt. Bra att du bokat hjälp!
  Kram!

  SvaraRadera
 10. Åh, ta det lugnt! Och hoppas du får bra hjälp! Stor kram!

  SvaraRadera
 11. Usch vad jobbigt det låter! Krya på dig!!!

  SvaraRadera
 12. Hej! Snubblade in på din blogg...:-)
  Är ordinerad "time-out" av samma anledning som du!! Att det ska vara så svårt att svara på sin egen kropps signaler och ta hand om sig själv lika bra som man tar hand om alla andra och jobbet! Tur det finns folk som bestämmer åt en ibland! :-) Stor krya-på-dig-kram!

  SvaraRadera