fredag 7 mars 2014

Mer lästid för mamma

Lill-Grefvinnan har börjat vakna rätt tidigt på morgonen numera (dvs runt 6.30) och jag är inte riktigt sugen på att gå upp då... Som tur är har hon inget emot att leka själv - hon har halva övervåningen till sitt förfogande. Hon går runt med Briohunden, hon läser böcker, hon pillar på mammas smycken, hon hittar en ask med amningskupor och drar ut dem, hon plockar upp kläder ur tvättkorgen osv. Medan hon gör allt detta så använder jag tiden fram till 8 (då jag tycker det är okej att gå upp) till att läsa. Hipp happ så har jag alltså lyckats få en extra lästimma på dagarna. Hurra!

2 kommentarer:

  1. Man får försöka se de där tidiga morgnarna från någon positiv sida. (Här vaknar Ullharen senast 7 nu och det är inte direkt likt honom. Hoppas att han håller sig över 7-strecket iallafall, annars lär jag få det jobbigt framöver. )
    Idag hade jag t ex matat honom tre gånger och var på väg ut redan kl 11, vilket är ovanligt för oss om vi inte har något särskilt inplanerat! Man får långa dagar i alla fall!

    SvaraRadera
  2. Innan jag fick B så brukade jag gilla att gå upp tidigt och sitta i tystnaden och läsa medan Grefven sov. Lite skönt att få utnyttja morgontiden igen :-)

    SvaraRadera