måndag 21 juli 2008

Man hittar mycket kul i gamla mail...

Sitter och rensar bland alla mina mail här hemma och hittade ett mail jag skickade till alla jag känner en fredageftermiddag i april 2004:

Subject: Cosmopolitan, långkalsonger och halvnakna män...

Jobbigt. Fredag eftermiddag och jag var precis nära att flasha mig för min manliga kollega. Jobbigt. Är dessutom jättesugen på en, eller flera, cosmopolitan och ett "Sex & the City"-maraton. Jobbigt. Vill shoppa sommarkläder. Inga pengar. Jobbigt. Vill ut och dansa men ingen vill följa med. Jobbigt. Måste diska och städa lägenheten. Jobbigt. Vill hångla men vet inte med vem eller vad. Jobbigt. Gnäller mycket. Jobbigt. Måste börja simma och cykla. Jobbigt. Ska jag gå till systemet och köpa vin? Vet inte. Jobbigt. Måste köpa bröd i alla fall. Inte lika jobbigt. Kanske köpa chips? Bli glad? Vänta lite... jag är ju glad. Fredag... jobbet är slut... (inte för att jag har jobbat så himla hårt idag men ändå...) Gjorde ett intressant IQ-test... förlåt att jag avbröt mig men min kära kollega Ulf började just sjunga om fisar och långkalsonger - inte konstigt att man aldrig får gjort något här! Anyway, gjorde ett IQ-test som sa att jag var en smart lingvist och borde bli författare.

Klockan är 16.08 och jag och Ulf är i stort sett ensamma kvar. Borde gå hem. Orkar inte. Tar nog spårvagnen.

Hrm... ska jag till bolaget eller inte? Ååhhhhhh.... jag vill ha en massa pengar och en snygg halvnaken karl som matar mig med vindruvor.

Jag är trött. Apropå ingenting. Kanske märks? Har förresten papegojor i öronen idag. (Nu pratar vi telefonsex också... oj oj...) (Uffe behöver nog träffa sin tjej snart...) (Och jag min halvnakna vindruvekarl...)

Har förberett en föreläsning om grekiska gudar idag... Kan vara därför. Okej, nu slängde jag mig om benen på stackars Ulf och bad honom inte gå hem. Jag tror att jag har fått fredagssjukan. Är som en galen ko.

Måste hem och äta något. Typ. Ha det gött alla männsikor (och annat) så hörs vi mer en annan gång.

KramarUpdate: Man kan också få födelsedagsmail med den här titeln: GRATTIS DIN GAMLA HALTA HAGGA!‏ Miss Kyd är verkligen en god vän...

2 kommentarer: