måndag 26 maj 2014

Tack mammavänner

Visst är det underbart att få nya vänner trots att man är över barnaåldern. Att träffa ett gäng kvinnor där man först kan tro att den enda gemensamma nämnaren är att vi fick barn ungefär samma tid och hamnade i samma föräldragrupp, men som man sedan klickar så bra med och har mer gemensamt med än man trodde. 

Oftast träffas vi med våra barn, de leker, vi fikar och har det trevligt. Vi träffas hemma hos varandra, på öppna förskolan, på utflykter. 

Så bestämde vi oss för att träffas en kväll, bara vi mammor. Utan barn. Nu är det en tradition vi gör den sista måndagen varje månad. Det är inte alltid alla kan tyvärr, men någon gång ska vi få till det. Så underbart det är, så Goa mina nya vänner är och så full av energi jag är när jag träffat dem! Trots att vi bara känt varandra en kort tid och vi är såååå olika åldrar (mellan 25-35, jag är äldst) så har vi väldigt trevligt ihop och jag tycker alltid att våra mammakvällar är för få och för korta.

Tack för att ni finns och ger mig energi! 

6 kommentarer:

 1. Vad härligt med nya vänner! De rockar! Både nya och gamla.

  SvaraRadera
 2. Visst är det bra! Och så bra att ha såna som står ut med att man pratar barn - de är ju i samma sits allihopa :)

  SvaraRadera
 3. Yllet: Vänner är bra att ha!

  I will not: Ja, det är ganska skönt :-)

  SvaraRadera
 4. Visst är det kul! Och man träffar, precis som i bloggvärlden, människor man förmodligen inte skulle ha träffat på annars. Verkligen jätteroligt! Härligt att du (också) har hamnat i en bra föräldragrupp, jag har förstått att det inte alltid är så.

  SvaraRadera