söndag 14 mars 2010

Våren är här!*

En sådan underbar vårdag det var igår! (och verkar bli idag också). Vi fick så mycket gjort och ändå hann vi njuta av dagen och ta den som vi kände för det. Vi tog promenader runt till lite second hand-affärer, möbelaffärer och inhandlade bl. a. röda krukor och en tvålpump till hemmet. Åkte iväg och köpte en underbar brun matta som jag spanat på länge (den gör sådan skillnad - hemmet lyser upp nu!), åkte till Grefvens vänner och grillade korv på deras framsida - underbart att sitta och njuta i solen. Jag letade dagen till ära fram ett par vårskor och en kavaj. Sedan spelade vi badminton, tog en mysig tupplur i soffan, fixade och donade lite och sedan promenerade vi iväg till ett par andra vänner och lagade mat, drack vin och tjötade i flera timmar.

Idag ser jag fram emot läsning (redan avklarat dock), ett besök på bibblan samt Blomsterlandet, lite smårättning och sedan ska vi hem till ett par vänner och baka pizza.

Det är fantastiskt vad mycket mer energi man har när solen tittar fram :-)


* Jag såg snödroppar komma fram i rabatterna - alltså är det vår!

7 kommentarer:

 1. Snödroppar? Härligt!
  Vilken fantastisk helg ni verkar ha/haft!

  SvaraRadera
 2. Tesa: Yes, snödroppar - så vackra och ståtliga började de krypa fram.

  SvaraRadera
 3. Det later fantastiskt!! En vacker vardag men alsklingen, promenad, shopping och i glada vanners sallskap. Visst ar denna arstiden helt suveran? Man bokstavligen gar ur ide och bara njuter!

  Hoppas att det blir fler dagar som ar lika fina!

  SvaraRadera
 4. Ems: Det hoppas jag också på, och om det fortsätter som idag så kommer det bli en lång, fin vår :-)

  SvaraRadera
 5. Låter som en underbar dag... men snödroppar? Långt borta i Lilla byn!!

  SvaraRadera
 6. En fin dag.
  Har du & Camilla tid för lunch nästa vecka?

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig vårdag ni verkar ha haft! Jag tillbringade dagen med att okynnesåka skidor, så det kändes sådär vårigt. Men det var å andra sidan typ 70 cm snö överallt på ön, så det kanske inte var konstigt att vårkänslorna uteblev?

  SvaraRadera