fredag 19 februari 2010

Veckan som gått...

Vi börjar med Surprise-fredagen

Grefven tog med mig till ett par vänner och vi drack massor med vin (oh the horror points!) och åt tapasaktigt. Gott för magen - inte bra för pointsen, men men... Efter detta var surprisen att vi skulle sova i slottets gemak (där mestadels brudpar sover). En himlasäng skön som jag vet inte vad, ett träbadkar för två, tända ljus och champagne väntade oss där. Man kan väl säga att det var en helt okej kväll/natt...

Dagen efter sattes jag med en kanna chokladte och en bok framför en varm och skön brasa i ett av rummen på slottet med Grefven skulle ha möte. Det var helt underbart och min läslust lyckades hitta tillbaka till mig.

Väl hemma tog vi en långpromenad och sedan bakade vi pointsfattig men urgod pizza.

Alla Hjärtans Dag:

Kermitfilm till frukost, iväg och spelade badminton, promenad till bio där vi såg "Wolfman" (som inte levde upp till reklamen)

Dagarna efter detta har jag läst böcker, flyttstädat, blivit av med min lägenhet, lekt med barn, träffat Miss KYD* och promenerat en massa. Druckit mängder med te och upptäckt ett nytt bibliotek har jag också gjort. Ett underbart sportlov som nu har tre roliga dagar kvar!


* Miss KYD skickade sms under måndagen och undrade hur det var med mig - eftersom jag inte bloggat på 2 dagar trodde hon att jag var död. Skönt att veta att man har vänner som oroar sig :-)

4 kommentarer:

 1. Man vet ju aldrig. 2 dagar. 2 dagar!

  Tänk på att högt blodtryck går i även min familj.

  SvaraRadera
 2. Tänk om dina vänner och läsare skulle göra detsamma för dig :p Jävlar i min låda vad många sms som skulle trilla in till dig då :-)

  SvaraRadera
 3. Låter som ett underbart sportlov... håller tummarna för att mitt kommer att låta hälften så bra...

  SvaraRadera