måndag 3 december 2007

E som i effektivitet

Järnspik vad jag har varit effektiv idag. Först och främst har jag för en gångs skull använt arbetsdagen och arbetsplatsen för att göra arbete. Jupp, jag har prickat av loggböcker, samtalat med elever om deras projekt, ringt läromedelsförlag och fjäskat till mig gratisböcker, svarat på mail och kopierat lite. På lunchen gick jag över till Gina Tricot och shoppade loss på tröjor och sedan blev det indiskt att äta. Hem efter jobbet och slänga in en tvätt, målade mitt örhängsställ och ett ringställ, tog bussen iväg till IKEA och köpte en "fårskinnsfäll" och en spegel. Hem, hämta tvätten, dricka glögg, se på tv och nu ska jag sätta upp spegeln, måla ringstället igen och sedan se på tv eller rensa garderoben.

Frågan är: Vad går jag på?

3 kommentarer:

  1. Indiskt? Vem är du och vad har du gjort med min kompis? Eller.... Gillar du indisk mat? My bad i så fall. *håller upp händerna i försvarspose*

    Det kanske är det du går på. Den indiska maten, alltså. Curry nam-nam.

    SvaraRadera
  2. Jag älskar indiskt! Mother India ligger ju i närheten av skolan så det blir indiskt en gång i veckan. Tänk vad kul att vi fortfarande lär oss saker om varandra efter 15 års vänskap :-)

    SvaraRadera