söndag 17 februari 2019

En sådan utekväll det blev!Förra fredagen hade min fina granne Pernilla bjudit in mig till nyinvigningen av Esters veranda här i Kungsbacka och jag hade bestämt mig för att sluta tacka nej till allt och sa istället ja. Jag tog med min Friskiskollega Heléne, köpte en ny byxdress jag länge spanat på och vi trotsade regnet för att knô oss in och mingla med Kungsbackafolket.

Den första jag får syn på är Kim ifrån Arvingarna. Inte så konstigt kanske, han bor här i Kungsbackaområdet och Arvingarna spelar ofta på Ester. Snart 40-åriga Linda var lugn och cool men på insidan tjöt 13-åriga Linda om att hennes stora kändiskärlek var BARA NÅGRA STEG BORT!

Som synes på kortet här ovan var han snart inte så många steg bort... Heléne haffade honom på väg till baren och berättade att jag var ett gammalt fan - så han tyckte att vi måste ta ett kort. Det är ju bra att det inte syns men mitt ansikte matchade byxdressen... Lycklig och tacksam var jag iaf!Vi drack bubbel, åt god buffé och sedan blev det dans i flera timmar - det var en grymt bra saxofonist där och ett liveband som spelade covers. Vi stod framme vid scenen och dansade, vid ett tillfälle blev jag uppbjuden och dansade salsa med en man.

Riktigt härligt, det var jättetrevligt och kul att vara ute. Tyvärr blev det tråkigare när jag kom hem då Brita började spy, men men, så är det ju att vara förälder. Man har lite kul och då får man ta skiten efteråt :-pInga kommentarer:

Skicka en kommentar