torsdag 19 juli 2018

Borås djurpark

I tisdags åkte vi på det årliga besöket till Borås djurpark ihop med grannfamiljen. Vi har gjort det här sedan tjejerna var små och i år fick vi verkligen valuta för pengarna. Det verkar som att djuren gillar värmen vi har år - vanligtvis ligger de flesta av dem gömda men i år fick vi se vildhundar, hyenor, björnar, järv, tigrar och vargar. Aporna är mina favoriter och dem verkade även Henry gilla - men han verkade iofs gilla alla djur. Så roligt att se honom springa runt och titta och låta. 



















Vi picknickade och så gick tjejerna på show med Simba och jag och Henry hittade en lekplats med vattenspridare - perfekt denna jättevarma dag! Henry sprang runt och tjöt av glädje och ville aldrig sluta. 











Lite lek på olika lekplatser, vi åkte tåget och fick se lite fler djur och så grillade vi korv vid björnarna. När vi sedan gick och spanade på lejonen så passade himlen på att öppna sig - regnet öste ned och vips så var vi helt ensamma kvar i parken (kändes det som iaf). Vi trotsade regnet och hälsade på elefanterna och de stora djuren på savannen. Som belöning fick barnen sedan köpa något i souvenirbutiken. Brita hittade en fjärilring och ett fjärilparaply och Henry hittade en massa bilar som han ställde fram och lekte med. Jag köpte en traktor och en bok till honom. 



















Vid bilen bytte vi om till torra kläder och sedan bar det av hemåt. Ett trevligt besök! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar