måndag 2 april 2018

Testat nya saker idag

Ja, imorse hade jag bokat in cirkelgym på Friskis för jag tänkte att jag skulle testa det. Måndag morgon är det tydligen pensionärer som cirkelgymmar. Det visste inte jag. Nu fick jag ju iofs vara med och ledaren var jättesnäll men jag kände mig allt lite ensam och udda... Men men, skönt och svettigt var st och jag kommer att känna av det imorgon. Väl hemma läste jag färdigt Yxmannen som var väldigt bra och efter en skön lunch på gårdagens rester i uterummet så gick hela familjen ut. Henry och Brita lekte i trädgården, Grefven förberedde mur och jag vårstädade våra cyklar - idag börjar andra delen av Icaklassikern så nu är det cykeldags. Tog mig en liten tur också så att jag ska ha kommit igång. 

Blev lite inspirerad av boken jag läst och testade på att hugga lite ved. Det var ganska kul att svinga med yxa men eftersom jag har lite ont i ryggen vågade jag inte hålla på för länge. 

Kvällen avslutades med pizza i uterummet. Jag vet att vädret ska bli sämre nu igen men vad skönt det har varit de här dagarna, kanske inte så varmt i vinden alltid men soligt och fint så man kunnat vara ute. Heja våren! 


1 kommentar: