söndag 20 augusti 2017

Veckan som gått

Förra lördagen var händelserik - Grefven skyfflade grus och ryggen tog stryk = ryggskott. Jag fick helt plötsligt ta fullt ansvar för bärning av klump, förlåt, Henry, samt för städning, bilkörning och allt annat. Vi var på kalas med spindelmannen, på middag hos släkten och på natten svimmade Grefven. 

Söndagen bjöd på besök hos närakuten för att kolla upp honom - allt var bra. Jag bar och bar men kom aldrig till dörren (ha ha?) och sedan kom mina underbara föräldrar och hämtade barnen hem till sig. Jag och Grefven skaffade HBO och såg en väldig massa avsnitt av Game of Thrones. Åt ostbricka också - mums!

Måndag började jobbet - kul och spännande. Härligt att få umgås med vuxna igen utan att behöva fundera över var Henry försöker klättra... Tog en löptur med Henry när jag kom hem, jobbigt men välbehövt. 

Tisdag/onsdag var jag hemma med barnen - Brita gick halvdagar på förskolan och jag såg alla avsnitt av Big little lies på HBO. Bra bok och bra serie. Vi var på Kungsmässan och B lekte med kompisar. 

Torsdag var det jobb igen och sedan var vi barnfria på kvällen. Grefven stod med skolan på Kulturkalaset så jag träffade Camilla och åt maffig hamburgare. 


Fredag var det skolfotografering och jag valde en snygg klänning. Tyvärr i dumt material vilket gjorde att jag sedan höll på att svettas ihjäl resten av dagen. Storhandlade på kvällen, drack champagne och åt ostron innan jag somnade till Doctor Who i soffan. 

Igår hade jag Bokmaskarna på besök med sina familjer. Vi åt, drack och pratade bok (och annat såklart). Väldigt trevligt men oj så trött jag är idag. 

 

1 kommentar: