tisdag 6 juni 2017

Nio månader har gått

Idag blir Henry nio månader! Han dreglar något enormt - första tanden känns (vänster nere) men är långsam på att komma upp helt. Nätterna är jobbiga, han vaknar och skriker och sover ganska otryggt. Tror att han har ont, stackaren. På morgonen dock så ligger han och gör pruttljud och jollrar. 
Allt ska in i munnen, det kliar ju så gott! Han älskar att äta och blir väldigt arg när maten tar slut/någon annan äter framför honom/om han inte får smaka. Han verkar gilla allt. Han har ganska stadiga ben och står gärna upp i knät eller i sin gåstol men han kan inte riktigt stå själv ännu, inte ens med stöd. Han sitter upp och leker - men då får han ha ett gäng kuddar runt sig för han slänger sig gärna bakåt och framåt. 

Han gillar att vara hos mormor och morfar - inte bara för att det finns pool där. 
Han vinkar och säger "hej". Tydligen har han också börjat säga "pappa" men mamma blir ännu "mamamamamam". Rätt kelig är han dock och vill gärna dela med sig av både napp och mat. Mycket generöst :-) 
Värsta partyprinsen! 


Bokslukare!Gillar att vara med när mamma tränar. 


Häromdagen när han var hemma hos mormor och morfar så klädde de på honom kläder som min lillebror hade på sig när han var liten. (Min bror är den till vänster - ifall det nu skulle råda något tvivel om saken.) 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar