måndag 6 februari 2017

Tiden går fort - 5 månader idag


Det här lilla charmtrollet blir 5 månader idag. Det här kortet togs igår när jag och en strålande glad Henry kom hem efter en helg i Varberg på läsretreat. Han var helt fantastisk i helgen - tyst, lugn och tyckte nog att det var rätt mysigt med alla som ville hålla honom. Tror också han tyckte om att sova ihop med mig i sängen - det blev repris inatt eftersom hand sängkläder behövde tvättas. 


Idag har vi varit och tagit spruta i de goa låren - Henry klagade lite men grät inte något. Han fick lite tutte efteråt så däckade han. 

Han är oftast glad och älskar att gosa med sina snuttefiltar och gosedjur. De ska brottas ned, stoppas i munnen och läggas över ögonen - ett tecken på att han somnar bäst om det är mörkt (eller ute i vagn). Han vill gärna ha lite ljud på när han ska sova - jag och Grefven brukar därför kolla på tv i sovrummet numera 😜


Henry ställer alltid upp och följer med på mina äventyr - vi har tex testat stavgång tillsammans och det gick jättebra. 


Han har också börjat rulla runt och kan rulla tillbaka sig. Han fastnar dock med ena armen under sig så han kommer inte helt runt. 


Smakportioner har vi börjat med - gröt och apelsin är favoriterna. Brita älskar att klä ut honom till prinsessa. Det ska kramas, pussas och gosas med honom hela tiden. Hon är verkligen härlig med honom! 


Armen ❤️ Hela Henry är så go' och så otroligt lätt att älska. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar