tisdag 26 februari 2013

Helgen som gick

Ja, det blev lite tyst här. Johannas besök var jättetrevligt och vi tog det lugnt (som vanligt) men hann ändå med en del. Promenad, temys, slottsvisning, spel, shopping och bloggfika. Samtidigt är hon alltid nere för kort tid vare sig hon stannar en eller fem dagar. Jag trivs väldigt bra i ditt sällskap Johanna :-)

Tur var det nog ändå att hon åkte hem för på söndag när vi vaknade var Grefven liten, ynklig och alldeles, alldeles... sjuk. Japp. Helt plötsligt förvandlades denna ståtliga Grefve till en slumrande Törnrosa och jag fick snabbt ringa in svärmor till att passa Lill-grefvinnan eftersom jag skulle iväg till slottet och äta Afternoon tea med Syrran. Skönt att svärmor finns i grannhuset!

Jag och Syrran kom till slottet och åt, åt, åt och drack tills vi nästan sprack. Oj, så gott det är. Jag njöt av både mat, atmosfär och egentiden - sedan var det dags att ta sig hem och vara mamma/sjuksköterska igen. Oscarsgalan sattes på inspelning och så bäddade jag och dottern ned oss i gästrummet och sov natten lång.

Måndagen blev lite bättre, pappa Grefve var nästan tillbaka till gamla krafter och lilla gumman var ett litet charmigt knytte. Det blev en slafsdag med sova-i-soffan, mysbyxor, Oscarsgalan och pizza. Ibland behövs det också.


2 kommentarer:

  1. Och jag trivs väldigt bra i ditt sällskap. Så glad att vi har lärt känna varandra. Kramar

    SvaraRadera