lördag 31 mars 2012

Idag

Beger mig till Hisingen för att se när kompisen Combat Cupcake kickar arsle!

fredag 23 mars 2012

Glass och sol

Idag åt jag vårens första mjukglass. Promenerade hemåt i solskenet med en glass i ena handen och cykeln i andra medan jag tittade på alla soldyrkare som letat sig fram i vårvärmen.

Att sedan cykla och höra ljudet av cykeldäck på grus - finns det något mer vårlikt?

torsdag 22 mars 2012

Vill vinna!

Vinn påskte hos Tefrossa - klicka här för mer info.
Kom igen och tävla - bara några få kvar tills tävlingen avslutas...

onsdag 21 mars 2012

Solresor

Idag köpte jag en knallgul resväska. Knallgul.

Älskar den!

söndag 18 mars 2012

Biodags

På väg mot bion med Grefven. Har "Meep meep meep"-nagellack och Miss Piggy t-shirt.

Vad tror ni vi ska se?


Update:

torsdag 15 mars 2012

Energitorsdag

Idag har vi haft aktivitetsdag med ettorna och jag har varit och spelat beachvolley med dem. Fasiken vad jag älskar den sporten, det är så kul att springa runt i sanden och slänga sig efter bollen. Dyngsvett, rödarmad och med sand där solen inte skiner åkte jag nöjd därifrån efter att jag och idrottsläraren vann sista matchen 2 mot 2 mot två av våra elever (som var grymt duktiga).

Väl hemma måste jag fått någon slags energikick eftersom jag åkte och storhandlade, dammsög lägenheten och skurade badrummet. På en torsdag. Nu ska jag strax ta tag i att laga mat till maken när han kommer hem från sin kurs. Innan dess ska jag slappa lite i soffan och vila mina ömma muskler.

måndag 12 mars 2012

Vårpromenad

Läste i favvotidningen ToppHälsa att man ska promenera så mycket som möjligt. Sagt och gjort, imorse gick jag till spårvagnen (ligger 20 min bort) istället för att ta bussen här utanför. Riktigt skönt i vårsolen. Lite Right Said Fred i lurarna hjälpte såklart.

lördag 10 mars 2012

En helg i romantikens tecken

Idag är det äntligen dags för den romantiska weekenden på Thorskogs slott. Afternoon tea, champagne, bad i tunna och 4-rätters middag väntar.

Trevlig helg!

lördag 3 mars 2012