fredag 8 juli 2011

Kärlek

Visst är det skönt när någon älskar en, fastän, eller kanske för att, man har en massa egenheter. Som att lipa för minsta lilla sak. Som att vara över trettio och sova med gosedjur. Som att gilla korv OCH mos men inte korv MED mos. Som att prata högt för sig själv, stressa upp sig över inget och bete sig som en trotsig 5-åring. Trots detta älskar någon en. Någon bäddar också såhär.

Kärlek, fint är det!


5 kommentarer:

 1. Vi har just nu lite ångest eftersom våra gosedjur kanske blir tvungna att flytta upp på vinden tillfälligt, eftersom Ludvig biter och drar och sliter i allt han kommer åt.

  Jag får se till att hitta någon lagom luftkonditionerad påse, så att de kan andas, men samtidigt inte fryser...

  SvaraRadera
 2. Man skall ha gosedjur i sängen, lite trångt ibland, men det får gå. Att alla har ett namn, egenheter och pratar hör också till när man är kär. Visst är det underbart att ha ngn som älskar en, så känner jag nu när brösten hänger vid knäna och man ser allmänt apful ut jämt hela tiden :)

  SvaraRadera
 3. Björn: Förstår dilemmat, kanske bör du bygga ett litet extrahus till dem :-)

  Cila: Kärlek är fint :-)

  SvaraRadera
 4. Vilket fick mig att tänka på min Bamse som bor med alla andra gosedjur i en bag. Han måste få sova med mig när vi flyttar in i nya lyan :)

  SvaraRadera
 5. Shit, det var så länge sedan jag såg han att jag skrev fel namn. Kollade precis på Youtube-klipp om Harakiri-korven i Gamla stan så det kanske var därför. Bamsen heter mitt gosedjur, inte Bamse. Japp, det är Lotta på Bråkmakargatans Bamsen vi snackar om. Fast den här Bamsen är min. Lisas Bamsen. ;)

  SvaraRadera