lördag 10 april 2010

The trip...

Då så, hemma igen efter några underbara dagar i Skottland som fick sig ett tragikomiskt slut. Vi valde att spendera en dag i Edinburgh (shopping!), en dag uppe i höglanden (whiskey!) och en dag i Glasgow (mer shopping!). Vi valde dock inte att få en släng av mild matförgiftning (eller vad det nu var), att komma iväg alldeles för sent till flyget (kom på 5 minuter innan avgång), att snällt få ge bort all whiskey vi hade köpt (4 flaskor) till flygplansgubbe som fint meddelade att vi inte får ta med detta i handbagaget (och eftersom vi var sena kunde vi inte checka in väskorna) och vi valde inte heller att efter surt ha fått ge ifrån oss all whiskey (hej då pengar) att få höra att våra väskor väger 1-2 kg för mycket och vi måste akut-checka in dem och betala xxx kr extra.

Tråkigt slut men som vi båda nu nästan skrattar åt - huvudsaken är att vi kom med flyget, vi är hemma och nu mår jag bra igen. Igår firade vi ett halvår tillsammans i lugn och ro i soffan framför tv.n men nu är det två dagar kvar av lovet så det är dags att njuta!

7 kommentarer:

  1. Men så dumt! Kunde de inte ha vägt era väskor INNAN de tvingade er att ge bort whiskyn, alternativt gett tillbaka whiskyn när ni ändå var tvungna att checka in väskorna?

    Hoppas att resan var bra i övrigt och grattis till halvårsfirandet!

    SvaraRadera
  2. Jo: Håller med, fjantigt värre, men men, vi överlever :-) I övrigt var resan jättebra!

    SvaraRadera
  3. usch vad surt... :(
    (vi har nyss firat 12,5 år, ni är snart där med :p)

    SvaraRadera
  4. Attans, vi har bara 11,5 år, och såvida ni inte har tänkt ta en paus i ert förhållande, så lär vi aldrig gå om!

    SvaraRadera
  5. Man blir totalt galen på plats, men sedan kommer det bli ett är era specialminnen... extra mycket kommer ni väl skratta åt matförgiftningen... för det var väl den som skulle botas med all whiskey?

    SvaraRadera
  6. Björn: det kan väl bero på vilka av oss som lever längst...

    SvaraRadera