torsdag 12 mars 2009

Operation dagsverke

Kan ju säga så här om dagen:

Fönsterputsandet ställdes in. Liiiiite för mycket snö för att jag skulle tvinga min stackars elev att frysa ihjäl för putsandets skull. Däremot har jag nu en rensad källare. Man kan (nästan) gå in i den och hitta saker. Väldigt snabbt och lätt gick det också - trots pauser för käpp- och hattposer.

Efteråt blev det pizza, tv och lite skolarbete. En ganska slapp och skön dag men som ändå haft rätt mycket gott över sig :-)

4 kommentarer:

  1. Var faktiskt i Göteborg idag. =()
    En sak som förfånade mig var att Buttericks vid domkyrkan måste vara Göteborgs mittpunkt. Var man än gick, så slutade man med att gå förbi Buttericks, vilken väg man än tog för att hitta nya affärer o titta i, så var fan i mig Buttericks vid domkyrkan där.
    Måste vara någon sorts labyrint eller liknande... :-)
    Sen blev vädret rätt kasst runt middag med som sagt. =/ Men var där bara 3-4timmar.

    SvaraRadera
  2. Har jag aldrig tänkt på faktiskt, men så kanske det är när man bor här, dessutom rör jag mig inte så överdrivet just i Buttericks-trakterna...

    SvaraRadera
  3. Miss E: Man kan väl säga att det är domkyrkan och ett par gator runt omkring den. Sen Nordstan och NK med några gator runt omring, samt avenyn. Det är väl Göteborgs handeldistrikt. =)
    Men det var oerhört förvirrande som sagt..
    Det var som när man går i djunglen, man tror man går rakt fram, men till sist kommer man tillbaka där man började, så har man endast gått i en cirkel.

    SvaraRadera
  4. Det är inte lätt för Anonymisar i storstäder :p

    SvaraRadera