onsdag 6 augusti 2008

Semester tar på krafterna

Jane Eyre är ca 600 sidor med pytteliten text - hur f***n ska jag orka/hinna det innan semestern är slut? Och när ska jag få inspiration att fortsätta med min tavla?


Update 7/8: Har nu läst ca 200 sidor i boken (och den är riktigt bra) och har målat lite mer på tavlan. Hurra!

7 kommentarer:

 1. När slutar semestern?
  Själv har man börjat jobba denna vecka på ett tryckeri. Är väl sådär.. Är rätt deppig på morgonen, tänker på livet o så. Sen efter åt blir det bättre. :-P Ja, jag är lite konstig.

  Själv har jag köpt mig en bok i sommar, The Dirt. Bara läst 80/600sidor, så är en del kvar. Men den är väldigt lovande. Den handlar om fest, droger och sex. ;-P

  http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9185625825

  SvaraRadera
 2. mhm, vi kanske kan dra ut lite på vår semester, alla har ändå så fullt upp med sitt eget i början, ingen märker om inte vi kommer...

  SvaraRadera
 3. Anonym: Börjar nästa torsdag. Jobbigt att du känner så på morgonen men tur att det går över :-)
  Boken låter ju väldigt... äh... du. Kanske något att tipsa mina elever om...

  Cila: Fast jag vill ju tillbaka till folk, rutin och ett skäl att klä på mig på dagarna :-)

  SvaraRadera
 4. Miss E: Jag antar att det är lite ångest. Jag har ju varit arbetslös ett tag o bara arbetat 1-2månader sen varit arbetslös ett par månder. Så jag är ju inte van vid att ha min framtid utpekad(om vi nu ska säga så) och veta att jag kommer jobba resten av mitt liv. Ja, jag kanske låter lite töntig. Men jag får lite ångest över det. Sen känner jag kanske att det vore roligare om man hade folk att snacka med på jobbet, alltså medans man jobbar. Nu har jag iofs 2st(en annan ny +handledare), men sen lär det bli rätt ensamt vid sin maskin.

  Men som sagt... Det känns väldigt töntigt att tänka så, men så är det. Man vill ju inte säga något heller, förutom här där jag är Anonym. ;-) Kanske går över när jag vant mig lite mer. Sen önskar jag även att där skulle funnits någon när man kommer hem som man älskat. :-P Känner mig kramig. =)

  SvaraRadera
 5. Det kan lätt bli så, har själv känt så ibland. Jag känner ju iofs en massa saker men dem tar jag itu med nu i terapin. Jag tror det kommer gå bra för dig, ge det en chans ett tag till men tänk på att inte gå runt med jobb/framtidsångest för länge - byt då hellre jobb. Klart det kan bli trist om man är ensam på jobbet och hemma hela tiden.

  Kram på dig :-)

  SvaraRadera
 6. kanske kan Jane Eyre inspirera dig? the morka hedarna och galenskap som lurar bakom stangda dorrar??

  se filmen istallet...det ar ju avd dina elever kommer att gora.

  SvaraRadera
 7. Ems: Men jag vill ju läsa boken, har filmen också men vill läsa innan jag ser den.

  SvaraRadera