torsdag 28 februari 2008

So what's new?

Oj så det kan bli...

Saker som hänt sedan sist:

* Haft konstiga drömmar... I förrgår drömde jag att Anonym var och hälsade på och jag övervägde om vi skulle ha sex eller inte. "Tyvärr" hann jag vakna innan jag bestämde mig ;p
* Mitt hår har blivit überblondt och kortkort. Min tid som SATC-Mirandas tvilling är över och nu är det mer Samantha à la sista säsongen. Förhoppningsvis minus cancer.
* Jag och min kollega skulle ta med vår elev på teater ikväll men det var stopp i spårvagnstrafiken och lagom desperata liftade vi i sista minuten med en jättetrevlig break dansare. Han var en räddande ängel och vi hade rejäl tur. Vi lärde dock vår elev att göra som vi säger och inte som vi gör. Det kan ju vara farligt att lifta...

7 kommentarer:

 1. Alltså vi måste vara utomjordingar eller ha någon sorts telepati-länk mellan oss. :-P
  Natten till idag så drömde jag om dig. ;-P Kommer inte ihåg som mycket, förutom om att du hade en lila dildo vid sängen. ;-)

  Men du får fortsätta fundera på sex-fronten, så kanske man kommer över o säger hej!

  SvaraRadera
 2. Haha, oj då, det händer verkligen saker i ditt liv, både i vaket och icke-vaket tillstånd, haha!:)
  Hm, låter som en jättetjusig frisyr, jag blir så nyfiken! Bild? :-)
  Ha en härlig helg, kramar!!

  SvaraRadera
 3. Oj. Törs man kommentera här eller stör man då ;-)

  SvaraRadera
 4. Anonym: Jag sa att jag drömde - inte fantiserade ;p

  Mia: Väntar med bild tills det växt ut lite och jag känner mig nöjdare... Ha en bra helg ni med! Kram

  Miss UD: Du stör aldrig :-)

  SvaraRadera
 5. Miss E: Brukar dock inte drömmar ge en sanningen? Det är väl inget att skämmas om, att du vill ha sex med mig. Jag tar det iallafall som en komplimang. :-)

  Och som jag sa när du drömde om han där Let's Dance killen, om du känner för att skicka över någon blir mer naken bild på dig via msn, so feel free to do it. ;-)

  Även intressant att du inte förnekade den lila saken... Tänk om jag har helt rätt om den, vore inte det sjukt? Iofs kommer du väl aldrig erkänna det här på din blog. Så jag antar att jag har rätt om du inte nekar till det.
  Ha kul ikväll. Kram


  PS. Miss Upsey Daisy: Du stör inte det minsta, nästan så att du kommeer in lagom. Vad säger du om Miss E:s knullpasta? Du, jag & Miss E??? Feeling interested?

  SvaraRadera
 6. Och drömmar ger INTE sanningen.

  SvaraRadera