torsdag 7 februari 2008

När Missen är borta sitter hunden i soffan

Jag och Dalmatin* tog oss en liten kort joggingtur nu ikväll. Dvs hon gick och jag sprang som en tok efter... Tyckte inte att hon skulle gå in med leriga fötter så jag stod i trappuppgången och torkade av henne när grannarna dök upp och visade sig vara lite hundrädda - och då är ändå Dalmatin sååå snäll (och bryr sig inte riktigt att det dök upp människor).

Sedan sprang Dalmatin in på hallmattan med en lerig fot och hoppade sedan snabbt upp i min soffa när jag inte såg det. Har en känsla av att hon låg i soffan när jag var borta ikväll också... Och nu står hon och äter på min luddiga matta. Jippi.

Fortsättning följer, det kommer bi en lååång vecka :-)


* Tycker att hon ska få vara anonym.

4 kommentarer:

 1. Iiiiiii!

  Undrar vad hon mer gjort? Kanske kommer du få ett vykort om ett par veckor föreställande Dalmatin med din tandborste i munnen. Kanske inte.

  SvaraRadera
 2. Så spännande! :D Låter som en jättemysig hund.

  SvaraRadera
 3. Var glad att det är en hona. Min kompis har en stor jäkla hund som är hane.. Låt oss säga att han tillfredställer sig ganska rejält.
  Jag o kompisen låg i hennes säng en dag o snackade när det börja bli lite skymmning o solen gick ned, vackert att titta ut genom fönstrena... Men vänta? Varför är fönsterna så smutsiga? Vad är det? Massor av små droppar som glidit ned över hela fönstret.... OMG! Hunden har sprutat ned hela fönstret!! :-P
  Där blir helt enkelt en helt ny dimension(väggar) av problem när man har han-hund.

  SvaraRadera
 4. Lilla Duktig: Oooo, det där låter lite läskigt... man kanske borde sätta upp övervakningskameror?

  Veliga hönan: Hon är verkligen jättesnäll och lydig - en bra "första-gången-jag-vaktar-hund"-hund. (Snygg profilbild förresten)

  Anonym: Äckligt. Sluta nu med sådana historier...

  SvaraRadera