torsdag 7 februari 2008

Me and my poopish dog

Nu så, Miss E har premiärplockat hundbajs. Vi tog oss en liten promenad så att hon ska få känna på allt nytt här. Hon drog, jag halvsprang efter och försökte prata förstånd med henne. Det visade sig vara lika lönt som när man försöker få eleverna att lyssna och lyda.

Det kommer bli en bra och händelserik vecka...

5 kommentarer:

  1. Jag har saknat den där härliga krämiga känslan när man plockar ny rykande hundbajs. ;-)

    Antar att det är en liten dammråtta till hund du har eller?

    SvaraRadera
  2. Kom föresten ihåg att hälsa på alla som har hund, det är codex.
    Ungefär som att alla båtägare måste hälsa på varandra samt alla som kör Porsche. :-P
    Samt att inte låta hunden bajsa på gräsmattor precis utanför lägenheter där lägenhetsägaren kanske skulle förför sig att gå en gång på miljonen, men antar att häxan inte vill ha hundbajslukten i sin lägenhet(fast hon är elak o borde ha det!).
    Och går du på kvällen finns risken att du får lite action. ;-)
    Iofs... Jag har gått ute med hunden så många år o inte upplevt mycket på kvällarna. :-P Gick förbi något fönster där det stönades något otroligt, ville stanna kvar o lyssna, men hundjävlen drog o höll på. Samt att kvinnan med gräsmattan gick naken på nätterna, men det kunde man ju inte glo på. 80åringar är inte så jäkla fräscha precis. :-P

    SvaraRadera
  3. Anonym: Tack för tipsen. Det är verkligen inte en liten dammråtta - en stor dalamatin däremot. Ska komma ihåg att hälsa på folk med hund, jag hoppas ju på ett "hundtrick" så jag får börja kolla upp var man kan hitta söta killar med hundar på promenad :-)

    SvaraRadera
  4. Ems: Jag förstår. Det finns ju inget bättre än att plocka hundbajs ;p

    SvaraRadera